Σημαντική ενημέρωση- blog για την ψυχοσυναισθηματική υποστήριξη των οικογενειών

Καλημέρα σας,

 Θα θέλαμε να ενημερώσουμε τους διευθυντές, τους εκπαιδευτικούς, τους γονείς και τα παιδιά πως ως ΕΔΕΑΥ θα παρέχουμε εξ αποστάσεως υποστήριξη των μαθητών και των γονέων για όσο διάστημα χρειαστεί να παραμείνουν κλειστές οι σχολικές μονάδες Clonecd download.

Δημιουργήσαμε από την περσινή χρονιά ένα blog στο οποίο αναρτούμε υλικό για την ψυχοσυναισθηματική υποστήριξη των οικογενειών, αλλά και προτάσεις δημιουργικής απασχόλησης  για τους μαθητές και τους γονείς τους 다음 지도 오프라인 다운로드. Αν επιθυμείτε, μπορείτε είτε να το δημοσιεύσετε στην ιστοσελίδα του σχολείου σας, είτε και να το στείλετε στα e-mail των γονέων / μαθητών σας 다운로드.

Θα το βρείτε στο παρακάτω link:  https://blogs.4all.e-me.edu.gr/maria_emmi/

 Σχολικό Δίκτυο Εκπαίδευσης και Υποστήριξης – ΣΔΕΥ Ειδικού Δημοτικού Σχολείου Αλεξανδρούπολης: Υποστήριξη Γονέων και μαθητών του 3ου Δημοτικού Σχολείου Φερών, 7ου Δημοτικού Σχολείου Αλεξανδρούπολης, 10ου … – e-me

Σχολικό Δίκτυο Εκπαίδευσης και Υποστήριξης 의지의 히어로 버그판 다운로드. ΣΔΕΥ Ειδικού Δημοτικού Σχολείου Αλεξανδρούπολης: Υποστήριξη Γονέων και μαθητών του 3ου Δημοτικού Σχολείου Φερών, 7ου Δημοτικού Σχολείου Αλεξανδρούπολης, 10ου Δημοτικού …

blogs.4all.e-me.edu.gr

 Επίσης, είμαστε διαθέσιμες τόσο για την υποστήριξη των οικογενειών που έχουμε ήδη συνεργασία, όσο και για την αποδοχή νέων αιτημάτων που τυχόν προκύψουν στην παρούσα συνθήκη 다운로드.  

Η επικοινωνία των νέων οικογενειών μαζί μας θα προτιμούσαμε να γίνει μέσω email ή μέσω στου του διευθυντή του σχολείου σας (δλδ να αποστέλλουν σε εσάς οι γονείς το τηλέφωνο επικοινωνίας και ονοματεπώνυμο γονέα, παιδιού και Τμήμα) και θα επικοινωνούμε εμείς μαζί τους 한쇼 2018 다운로드. Για την διασφάλιση των προσωπικών μας στοιχείων θα θέλαμε να τους επισημαίνετε στους γονείς ότι η τηλεφωνική επικοινωνία θα γίνεται με την χρήση απόκρυψης αριθμού, καθώς δεν διαθέτουμε επαγγελματικούς αριθμούς 케로로 음악 다운로드.

Επίσης, σαν εναλλακτική μορφή επικοινωνίας οι οικογένειες θα μπορούν να μας βρίσκουν στα παρακάτω e-mail και να κανονίζουν απευθείας μαζί μας συναντήσεις τηλεφωνικές ή/και μέσω webex:

maria_emmi@sch.gr – Μαρία Εμμανουηλίδου – Κοινωνική Λειτουργός

apostotho@sch.gr  –  Αποστολία Θωμαϊδου– Ψυχολόγος

 Είμαστε στην διάθεσή σας,

 Η ΕΔΕΑΥ του σχολείου,

Μαρία Εμμανουηλίδου & Αποστολία Θωμαϊδου

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *