« Η πανελλήνια μέρα αθλητισμού στο σχολείο μας»

Στις 3 Οκτωβρίου στο σχολείο μας έγιναν κάποιες αθλητικές εκδηλώσεις. Το θέμα της εκδήλωσης μας έκανε να καταλάβουμε ότι δεν έχει σημασία η νίκη σε ένα  παιχνίδι αλλά η συμμετοχή 다운로드.

Το πρώτο δίωρο οι μεγάλες τάξεις παρακολούθησαν μια ταινία σχετική με το θέμα virtualbox.

Το επόμενο δίωρο όλα τα παιδιά βγήκαν στην αυλή για να ξεκινήσει το παιχνίδι. Η Α΄τάξη που ήταν χωρισμένη σε τρείς(3) ομάδες έκαναν μία σκυταλοδρομία με δύο μπαλόνια που ήταν δεμένα σε ένα σχοινί 임진록 조선의반격 다운로드. Επόμενη ήταν η Β? τάξη που έκανε μια σκυταλοδρομία με στεφάνια. Ακολούθησε η Γ? τάξη κάνοντας σκυταλοδρομία με μπαλάκια που τα έβαζαν σε ένα στεφάνι 다운로드. Τα παιδιά της Δ? τάξης με τις μπάλες του βόλεϊ περνούσαν ανάμεσα από κώνους κάνοντας ζιγκ ζαγκ 다운로드. Η Ε? τάξη έκαναν μία σκυταλοδρομία πηδώντας εμπόδια και κρατώντας μια σκυτάλη. Στο τέλος, η ΣΤ 윈도우 8.1 순정 iso파일 다운로드? τάξη έκανε μία σκυταλοδρομία χτυπώντας μία μπάλα του μπάσκετ.

Τις τελευταίες δύο ώρες τα παιδιά έφτιαξαν κατασκευές για να διακοσμήσουμε το χώρο του σχολείου μας για την ημέρα που θα μας επισκεφτεί ο χρυσός παραολυμπιονίκης Δημοσθένης Μιχαλεντζάκης 다운로드.

Περάσαμε μια υπέροχη μέρα που άφησε χαρούμενες αναμνήσεις σε όλους. Ελπίζουμε του χρόνου να περάσουμε το ίδιο καλά αυτή τη μέρα 위쳐 소설 다운로드.

Αρθρογράφοι: Νίνα Γ.  Αναστασία Φ.

Συντάκτης : Αναστάσης Β.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *